Honden fotoshoot

Wil je een honden fotoshoot boeken? Bij Foto van Keulen weten wij hoe belangrijk je beste maatje kan zijn. Ook wij zelf zijn de baasjes van trouwe viervoeters.

We beginnen met een gezellig praatje en een kopje koffie, waarbij de hond kan wennen en de studio kan ontdekken. De fotografe heeft zelf voldoende ervaring met eigen honden, en zal tijdens de fotoshoot nauw samen werken met het baasje om zo de mooiste beelden te kunnen vastleggen.

Let op! Onze studio bevind zich op de eerste verdieping, waarbij de hond een trap op moet. Het is belangrijk dat de hond getild kan worden, of zelf de trap op kan lopen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan hebben wij de mogelijkheid om de fotoshoot naar beneden te verplaatsen.

Een fotoshoot in onze studio levert prachtige, sprekende portretten op. In onze fotostudio beschikken wij over verschillende stijlen achtergronden en hebben wij diverse kleedjes en accessoires voor uw hond. Naast prachtige foto's van je trouwe viervoeter is er ook de mogelijkheid om foto's te laten maken samen met het baasje.

Een fotoshoot duurt meestal 30 tot 45 minuten. Er worden meerdere foto's gemaakt, zodat je zelf de leukste kan uitkiezen. Na de shoot ontvang je een overzicht van de foto's per mail, aan de hand hiervan kan je zelf bepalen wat je wilt bestellen.

Prijzen (per hond)


Inclusief 1 fotoafdruk op formaat 20 x 30 cm€ 49,00
Inclusief 1 fotoafdruk op formaat 20 x 30 cm
+ 6 foto's digitaal
€ 99,00Extra fotoafdruk uit ons eigen vaklab, vanaf€ 4,95
Digitaal ontvangen, per stuk€ 9,95
Digitaal ontvangen, per 10 stuks€ 75,00
Alles digitaal ontvangen€ 150,00Ook kan je een fotoshoot cadeau geven, deze cadeaubon is verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Online fotoservice

Eenvoudig en snel uw foto's van uw computer, telefoon of tablet online bestellen en met een uur ophalen in de winkel!

Kleine bestellingen zelfs al met 15 minuten